Wierts investeert met Acto in de toekomst

Hub Redactie
Hub Redactie
15 juli 2013
1 min

Blijvend investeren in kwaliteit
Ondanks dat Nederland met veel uitdagingen wordt geconfronteerd, heeft Wierts met haar stevige bedrijfsstrategie hier een antwoord op: `Blijvend investeren in kwaliteit van integrale dienstverlening ten behoeve van de opdrachtgevers en de klant van de opdrachtgever.”, aldus Herman Dassen, directeur Exploitatiebedrijf Wierts BV.

Ketenintegratie en kennisdeling
Doel van deze innovatie is om verdere ketenintegratie mogelijk te maken met de opdrachtgevers, waarbij alle informatie transparant wordt gedeeld via (Internet)portalen. De opdrachten en statusinformatie worden via elektronische berichten uitgewisseld. Centraal hierbij staat het nog effectiever kunnen samenwerken.

Niet alleen binnen Wierts, maar ook met opdrachtgevers, waarbij de transparantie van informatie (snelheid en kwaliteit) de sleutelwoorden zijn. Naast de marktgeoriënteerde focus wordt ook het zwaartepunt gelegd op de informatie uitwisseling met de monteurs/vaklieden. Het werken met een mobiele tablet oplossing staat hierin centraal. Daarmee wordt dus ook de snelheid van administratieve afhandeling van het werk bij de klant professioneel ondersteund.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen