Milieuvriendelijk lijmen en kitten zonder verlies van kwaliteit

Hub Redactie
Hub Redactie
30 september 2019
1 min
Met alle acht producten uit de Premium Aware lijn is de uitdamping van de stoffen minimaal schadelijk. Ze voldoen aan één of meerdere internationale kwaliteits- en milieukeurmerken. De lijm in deze range verliest maximaal 2,5% van haar gewicht door uitdamping. Op de markt zijn oplosmiddelhoudende lijmen verkrijgbaar die na gebruik en uitharding tot wel 45% verdampen. Dat zijn de vluchtige organische stoffen die mogelijk schadelijk zijn voor mens en milieu door inademing of luchtverontreiniging.

Lijmen, kitten en een PU-schuim

De breed toepasbare Premium Aware lijn van Bostik bestaat uit: de ftalaat-, MEG- en APEO-vrije acrylaatkit A990 Premium Acrylic, de snel regenbestendige acrylaatkit A750 Exterior Acrylic, de overschilderbare acrylaatkit A975 Premium Paintable, de sterke construct¬ie- en montagelijm zonder randzonevervuiling H980 High Tack Premium, de hybride kit en lijm zonder vlekvorming H750 Seal`N`Bond Premium, de breed inzetbare hybride kit H995 Premium All-round, de allround siliconenkit met lage modulus S960 Silicone Non Staining en tot slot het luchtdichte  en geluidabsorberende PU-schuim P935 Foam`N`Fill Premium Flex Pro.
Premium staat voor innovat¬ie met de allerbeste kwaliteiten, een lange levensduur en de beste oplossing voor alle toepassingen. 

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen