liNear op de ISH 2013

Hub Redactie
Hub Redactie
24 juni 2013
2 min

liNear als onafhankelijke aanbieder van innovatieve reken- en tekensoftware voor de gehele installatiesector toont op de International Trade Fair ISH 2013 in Frankfurt haar nieuwste ontwikkelingen. 

Investeringszekerheid door constante innovaties
Alle liNear premium product innovaties, onder andere op het gebied van balansventilatie voor de woningbouw, 3D ventilatie met TROX en Lindab en de BIM-conforme implementatie van alle leidingnetberekeningen voor Autodesk REVIT worden door vakkundige liNear medewerkers aan u getoond. 
 
20 jaar innovatieve software voor de installatiesector
liNear viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. De kracht van de liNear teken- en rekensoftware ligt in de methodische bediening en de exacte berekeningen voor alle gebouwengebonden installatietechnieken zoals voor cv, gas, tapwater, riolering, uv-drainage en ventilatie. 
 
liNear is Autodesk Industry partner, deze intensieve samenwerking met Autodesk heeft geleid tot een naadloze integratie van leidingnetberekeningen en tools in AutoCAD en Revit.
 
Fabrikanten geven het goede voorbeeld
Vijfenvijftig industrie coöperatiepartners en hun projectbureaus werken al vele jaren met liNearsoftware en met de liNear ontwikkelingsafdeling samen. Door het stellen van hoge programma-eisen vanuit de fabrikanten is de software intensief getest op praktijkgerichtheid, gebruiksvriendelijkheid en nauwkeurigheid in de berekeningen. Ook de strenge validatie van de berekeningsresultaten en stuklijsten van fabrikanten wordt door de liNear industriepartners verricht en komt de kwaliteit en nauwkeurigheid van de berekeningen zeer ten goede. Fabrikanten kiezen voor liNear.
 
Nederland is aangemerkt als een speerpunt
liNear heeft ruim 17.800 licenties bij 11.900 klanten. Het pakket kent naast Duits, Nederlands, Engels en Frans ook vertalingen in Turks en Russisch. Door de Europese regelgeving groeit Europa snel, ook op installatietechnisch gebied naar elkaar toe. De installatieadviseur en installateur hebben met liNear op de Nederlandse markt een solide, gezonde en onafhankelijke sterke partner gevonden.
 
liNear Highlights op de ISH 2013
Wij laten u meer zien wat u van ons kan verwachten. Balansventilatie in woningbouw, 3D ventilatie nu ook met TROX en Lindab en leidingnetberekeningen voor Autodesk REVIT / BIM zijn echte noviteiten.
 
Wij verwelkomen u graag op de ISH beurs in Frankfurt op de stand B97 in hal 6.0 van 12 t/m 16 maart 2013
 
Bron: ing. Fred van Schaik, liNear 2013

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen