Hogro by Lightronics

Hub Redactie
Hub Redactie
08 juli 2013
1 min

Veel noviteiten in geoptimaliseerd assortiment

Zo zullen de DOTT, een prachtig ronde armatuur met een licht gebolde kap, en de GEO, een totaal nieuwe armatuur in een driehoek vorm, binnenkort worden geïntroduceerd.

Lightronics heeft zich gespecialiseerd in oplossingen voor de verlichting van (semi) openbare ruimten. Wand- en plafondverlichting speelt in het lichtplan een belangrijke rol als het gaat om sociale veiligheid. Het assortiment Hogro by Lightronics kent een groot aantal Hogro, (Hogro Plus) en Hogro Design-varianten met verschillende lichtbronnen, waaronder de onlangs geïntroduceerde LED2WELL-module. De nieuwe DOTT- en GEO-armaturen zijn LED-only en worden als Hogro Plus gepositioneerd.

De wand- en plafondverlichting van Lightronics is onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te monteren. Ze zijn onder meer geschikt voor technische ruimtes, parkeergarages, appartementencomplexen, flats en bedrijfshallen.

Al 65 jaar is Lightronics bedenker en fabrikant van lichtoplossingen voor de (semi-)openbare ruimte. Kennis en ervaring zorgen ervoor dat in toekomstige vervangingstrajecten naleverbaarheid gegarandeerd is.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen