Eaton Technology Roadshow toont oplossingen voor machines en systemen

Hub Redactie
Hub Redactie
15 juli 2013
1 min

In de bus maken bezoekers kennis met thema`s als: flexibel ontwerp en uitvoering, efficiënt energiegebruik, nieuwe diagnosefuncties voor het beveiligen van elektrische motoren, betrouwbare energievoorziening met Eaton UPS-systemen en elektrotechnische en hydraulische oplossingen voor machinebouw. De Eaton Technology Roadshow rijdt van 29 oktober tot en met 2 november in Nederland en van 19 november tot 23 november in België en Luxemburg.

Eaton`s componenten en systemen voor energiedistributie en industriële automatisering worden wereldwijd gebruikt in de machinebouw voor diverse sectoren. Als toonaangevend producent van automatiseringsoplossingen en componenten voor werktuigen en productie-installaties, biedt Eaton complete concepten voor automatisering, oplossingen voor motorapplicaties en energiemanagement.

From Lean Connectivity to Lean Automation
Dit concept, gebaseerd op Eaton`s technologieën SmartWire-DT en HMI/PLC, maakt besturingskasten eenvoudiger en overzichtelijker, vereenvoudigt bedrading, vergroot datatransparantie, vergemakkelijkt engineering en inbedrijfstelling, verhoogt prestaties en reduceert kosten. Bovendien neemt het aantal fouten af door het reduceren van foutbronnen en biedt het concept een grote flexibiliteit.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen