Blijf stofvrij met compacte mobiele stofzuigers

Hub Redactie
Hub Redactie
26 februari 2019
1 min

Op de bouwplaats speelt mobiliteit en flexibiliteit een doorslaggevende rol. De nieuwe compacte stofzuigers van Festool, de CT MINI en CT MIDI, zijn ontwikkeld met het oog op meer efficiëntie en comfort, of het nu in de werkplaats of op locatie bij de klant is. Met name bij service- en montagewerkzaamheden komen de CT MINI en MIDI goed van pas.

Slimme details

De nieuwe stofzuigers beschikken over een intuïtieve touch-bediening, gladde afzuigslang en vlakke opbergruimte voor gereedschap en arbeidsmateriaal. Dankzij het touch-bedieningspaneel is een eenvoudige bediening mogelijk – ook met handschoenen. Door de gladde afzuigslang is een soepel arbeidsverloop zonder vasthaken mogelijk. De slang kan ook heel eenvoudig in het grote slangdepot opgeborgen worden.

Eenvoudig koppelen

De CT MINI en CT MIDI hebben een SYSTAINER T-LOC-koppeling. Hiermee kunnen SYSTAINERS heel gemakkelijk gekoppeld en veilig getransporteerd worden. Heel praktisch is ook de nieuwe kabelafwikkeling met inklapmechanisme. Dankzij de geïntegreerde Bluetooth® technologie start de stofzuiger via de Bluetooth® accu of de afstandsbediening automatisch en bespaart de gang naar de stofzuiger. Door de handmatige reiniging van het standaardfilter en de filterzak kan de afzuigcapaciteit hersteld worden als het filter verstopt of de filterzak vol is. 

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen