Alternatief traditioneel gereedschap verhoogt efficiëntie

Hub Redactie
Hub Redactie
15 mei 2017
1 min

De Quick Drive schroefmodule vormt een professionele ontkoppelbare schroefboormachine om tot een automatisch schroefsysteem voor stripschroeven. Het product is voorzien van teflon wat het onderhoudsvrij maakt en is geoptimaliseerd voor het schroeven in allerlei materialen. Hierbij hoort ook het bevestigen van een groot gamma aan toepassingen.

Efficiëntie

De stijve, gebogen schroefbanden van Simpson kunnen in een speciale houder aan de riem worden gedragen. Hierdoor kan het bijladen van het gereedschap snel worden gedaan. “Doordat de schroeven op een zo genaamde harde strip zijn gemonteerd, is de kans op een dubbelslaande schroef uitgesloten”, legt de fabrikant uit. Bestaande systemen hebben nog wel eens last van dit probleem. “Het gebruik het optionele verlengstuk zorgt voor nog meer gebruikscomfort. Hierdoor kunt u het plafond of de vloer gemakkelijk bereiken bij het schroeven.”

Toepassingen

De schroeven zijn toepasbaar voor: gipsplaat, fermacellplaat, cementvezel, felspaat, houten balken, terrassen en vlonders, beplating, hout op metaal, hoekankers en balkdragers.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen