PUSH FIT leidingsysteem TECElogo speerpunt installatiebeurs Hardenberg

Hub Redactie
Hub Redactie
03 juli 2015
1 min

Het push fitten bespaart in vergelijking tot werken met een persmachine zeker 30 % op arbeidstijd. Daarnaast is TECElogo een ideaal leidingsysteem voor het Nieuwe Bouwen, waarbij prefab wordt aangeleverd en leidingaansluitingen op de bouwplaats snel en probleemloos worden gemonteerd.

Innovatief leidingsysteem

Innovatie dient voor uw gemak. Een goed voorbeeld is het TECElogo leidingsysteem. Universeel toepasbaar voor zowel cv- als drinkwaterinstallaties, KIWA en KOMO gecertificeerd en met dezelfde afdichtingstechniek als bij de vertrouwde radiale perstechniek. Alle verbindingen worden met de HAND gemaakt. Er komt überhaupt geen persmachine aan te pas. U kunt altijd controleren of de buis correct is ingestoken omdat de robuuste fittingen voorzien zijn van een venster voor insteekcontrole. Is de verbinding niet goed dan kan deze eenvoudig gedemonteerd worden. De buis is niet beschadigd en kan direct opnieuw worden gebruikt.

Verlagen van faalkosten

Voor TECElogo heeft u weinig gereedschap nodig en de investering is gering. Werken met uw HANDEN verlaagt de faalkosten, want persgereedschap kan stuk gaan, de accu kan leeg raken, de persmachine kan gestolen worden en tot slot de onderhoudskosten! Met uw HANDEN komt u ook op moeilijk bereikbare plaatsen, werken boven uw hoofd is minder vermoeiend als werken met een persmachine!


Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen