Gratis calculatiesoftware uitkomst voor installateur

Hub Redactie
Hub Redactie
23 oktober 2014
1 min

De bouw- en installatiebranche is continu aan verandering onderhevig. Nieuwe technologieën en innovaties volgen elkaar in rap tempo op en installateurs, aannemers en adviseurs vragen om steeds snellere maatwerkoffertes. Econox speelt hier met de nieuwe calculatiesoftware handig op in. “Onze calculators zijn uniek in de markt en berekenen makkelijk en snel de kosten en benodigdheden voor maatwerk schoorstenen, CLV-systemen en benodigde materialen voor rookgasafvoer en ventilatie“, aldus het bedrijf.

Instructievideo’s

Aan de hand van instructievideo`s worden installateurs geholpen bij het werken met de calculators. De door hen zelf samengestelde offerte kan direct online worden besteld of opgeslagen. Deze kan de installateur ook op een later moment opvragen en eventueel nog aanpassen. Het toepassen van deze nieuw ontwikkelde service is gratis. Om gebruik te kunnen maken van de calculatiesoftware moet de installateur wel een account aanmaken op de website van Econox.

Econox is met 6000 handelsartikelen en 500 maatwerkproducten een groothandel op het gebied van luchtbehandeling-, ventilatie- en rookgasafvoerproducten. Kijk voor meer informatie op de website www.econox.nl.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen