Duurzame comfortproducten NIBE tijdens Energie 2012

Hub Redactie
Hub Redactie
08 mei 2013
2 min

 

Op 9, 10 en 11 oktober a.s. neemt NIBE Energietechniek B.V. in de Brabanthallen in `s-Hertogenbosch deel aan de vakbeurs Energie 2012. Op stand D024 (hal 6) kunnen bezoekers kennis nemen van een waaier aan energiebesparende en duurzame producten van NIBE. 
 
NIBE SPLIT: voor nieuwbouw en renovatie
Met het lucht/water warmtepompprogramma NIBE SPLIT biedt NIBE zes combinatiepakketten waarmee perfect kan worden ingespeeld op de behoefte aan verwarming, koeling en warmtapwater in woningen van verschillend formaat. Elk combinatiepakket bevat een binnenunit en een buitenunit die samen een optimaal rendement (COP) waarborgen. NIBE SPLIT is zeer geschikt voor nieuwbouw. Omdat er geen ingrijpende aanpassingen – zoals bronboringen – nodig zijn, kunnen de combinatiepakketten echter ook uitstekend worden toegepast voor het verduurzamen van bestaande woningen.
 
NIBE F1245 (PC): topper in energiebesparing 
Met de NIBE F1245 (PC) combi water/water warmtepomp is een energiebesparing tot 40% ten opzichte van een HR-ketel reëel. De NIBE F1245 is leverbaar in vermogens van 5 kW tot en met 12 kW. De varianten tot en met 10 kW zijn tevens beschikbaar met geïntegreerde passieve koeling (PC).
 
NIBE F1345: grote vermogensrange voor breed toepassingsgebied 
De NIBE F1345 solo water/water warmtepomp is leverbaar in vermogens van 24, 30, 40 en 60 kW. Door tot negen warmtepompen in cascade op te stellen, kan een totaal vermogen van 540 kW worden bereikt. Dat maakt het toepassingsgebied van de NIBE F1345 enorm breed! NIBE levert binnen deze serie tal van accessoires voor onder meer warmtapwater, afstandsbediening via GSM, monitoring en (actieve of passieve) koeling.
 
Tot en met 31-12-2012 ontvangen installateurs bij aankoop van een NIBE F1345 gratis een 16 Mb iPad 3 met Wi-Fi ter waarde van € 479,00. Scan de QR-code voor meer informatie!
 
NIBE F120: energie uit ventilatielucht
De NIBE F120 ventilatielucht/water warmtepomp wint energie uit ventilatielucht voor de bereiding van warmtapwater. De warmtepomp en het boilervat zijn fysiek van elkaar gescheiden. Dat geeft de NIBE F120 veel opstellingsmogelijkheden voor zowel nieuwbouw als woningrenovatie!
 
NIBE VIKING: regelmodules voor warmte- en koudedistributie
Het NIBE VIKING programma – een eigen ontwikkeling van NIBE Energietechniek – omvat regelmodules die op individueel niveau de levering van warmtapwater, verwarming en passieve koeling aan woningen, kleine bedrijfsgebouwen en collectieve systemen verzorgen.
 
NIBE NIBETTE 5: thuis in élke woning
Om ook op kleinere schaal energie te besparen, voert NIBE binnen haar brede boilerassortiment ook deze compacte en energiebesparende 5 liter keukenboiler. De NIBE NIBETTE 5 heeft een duurzaam RVS binnenwerk en kan zowel staand als liggend worden gemonteerd. Deze keukenboiler is thuis in élke woning.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen