FLIR Systems lanceert nieuwe webshop

Hub Redactie
Hub Redactie
08 mei 2013
2 min

 

Bestel gereviseerde warmtebeeldcamera’s rechtstreeks bij de marktleider van warmtebeeldcamera’s.
 
Als de marktleider van warmtebeeldcamera’s wil FLIR Systems de voordelen van warmtebeeldcamera`s bij zoveel mogelijk gebruikers brengen. De prijzen van warmtebeeldcamera`s zijn de afgelopen jaren gedaald en er komen steeds meer gebruikers van warmtebeeldcamera`s bij. Door het aanbieden van gereviseerde producten en ex-demo camera`s met aanzienlijke kortingen, maakt FLIR Systems warmtebeeldtechnologie meer toegankelijk voor iedereen.
 
U vindt de nieuwe FLIR webshop op: www.flirwebshop.com 
 
Gegarandeerd FLIR kwaliteit
Iedere gereviseerde warmtebeeldcamera is onderworpen aan een streng protocol om ervoor te zorgen dat het volledig voldoet aan de kwaliteitsnormen waar FLIR Systems om bekend is. Iedere warmtebeeldcamera wordt geleverd met een volledige fabrieksgarantie. Indien van toepassing op het product, is ook de verlengde garantie van toepassing na productregistratie. Een beperkt aantal warmtebeeldcamera’s is beschikbaar.
 
Gemakkelijke betaling en GRATIS verzending
Betaling kan online worden gedaan met de bekende creditcards. Verzendkosten zijn in de prijs inbegrepen.
 
Informatie over warmtebeelden
Warmtebeeldtechnologie omvat het gebruik van camera’s met speciale sensoren die de thermische energie die een voorwerp uitstraalt, kunnen “zien”. Thermische energie, ook wel infrarood energie genoemd, is licht met een langere golflengte dan het menselijk oog kan detecteren. Het is het deel van het elektromagnetische spectrum dat wij als warmte registreren. Met infraroodlicht kunnen we zichtbaar maken wat we niet met onze ogen kunnen zien. Warmtebeeldcamera’s produceren beelden van onzichtbaar infraroodlicht of “warmteopwekking”. Op basis van temperatuurverschillen tussen voorwerpen ontstaat een helder warmtebeeld. Dit kan uitstekend worden gebruikt voor preventief onderhoud, gebouweninspecties, onderzoek en
ontwikkeling en geautomatiseerde toepassingen. Warmtebeeldcamera’s registeren beelden in volledige duisternis, in het holst van de nacht, bij mist, op grote afstand en door rook. De camera’s worden ook gebruikt voor beveiliging en toezicht, bij brandbestrijding, in de maritieme en automobiele industrie en voor vele andere toepassingen.
 
Informatie over FLIR Systems
FLIR Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van het ontwerp en de fabricage van warmtebeeldcamera’s voor een keur aan toepassingen. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring. Wereldwijd worden momenteel duizenden warmtebeeldcamera’s gebruikt voor preventief onderhoud, gebouweninspecties, onderzoek en ontwikkeling, beveiliging en toezicht, in de maritieme en automobiele industrie en andere sectoren waarbij nachtvisie essentieel is.

FLIR Systems beschikt over zeven fabrieken in de Verenigde Staten (Portland, Boston, Santa Barbara en Bozeman), Zweden (Stockholm), Estland (Tallinn) en Frankrijk (nabij Parijs). We hebben kantoren in Australië, België, Brazilië, China, Dubai, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, India, Italië, Japan, Korea, Nederland, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft meer dan 3200 toegewijde infraroodspecialisten in dienst en biedt haar diensten via lokale verkoop- en ondersteuningsafdelingen aan op internationale markten via een internationaal distributienetwerk.

 
Alle informatie is te vinden op www.flirwebshop.com

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen