Fluke CNX 3000-serie draadloos meetsysteem

Hub Redactie
Hub Redactie
08 mei 2013
1 min

 

EURO-INDEX introduceert met het Fluke CNX 3000 systeem een revolutie in meettechniek. 
 
Het systeem bestaat uit een basismodule en 4 verschillende soorten meetmodules, die draadloos kunnen communiceren. Geen heen en weer geloop meer. Bekijk tot vier meetwaarden (multimeter en 3 modules) op één scherm, op één plaats, op één moment. 
 
Het systeem stelt de gebruiker in staat om verschillende metingen gelijktijdig te verrichten binnen een straal van 20 meter en de meetwaarden samen af te lezen op de basismodule.
 
Elke meetmodule is tevens in staat tot het registreren en opslaan van de meetresultaten (loggen). Het CNX 3000 systeem bespaart tijd en geld en vermijd lastige of oncomfortabele meetposities. Het is mogelijk om gebruik te maken van een speciale PC-dongel.
 
Hiermee kunnen maximaal 10 meetmodules uit worden gelezen via een PC of laptop. De dongel stelt de gebruiker tevens in staat tot het aanpassen van de log-interval van modules en het uitlezen van de opgeslagen meetresultaten.
 
Naast de losse elementen zijn verschillende sets verkrijgbaar voor specifieke werkzaamheden, zoals 3 fasen metingen of HVAC-toepassingen.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen