Verwarmen als de zon!

Hub Redactie
Hub Redactie
24 juni 2013
5 min

 

Infrarood warmtepanelen: de oplossing voor mooi, eenvoudig, comfortabel, energiezuinig en gezond verwarmen. Als hoofd- of bij verwarming, van zolder, hobbyruimte, badkamer, werkruimte of vakantiewoning. 
 
Hugro Technics uit Apeldoorn levert vanaf heden een ideale nieuwe mogelijkheid voor het verwarmen van zolder, badkamer, hobbyruimte of vakantiewoning. Maar ook ideaal als werkplek verwarming in winkel of receptie. 
 
Infrarood = gezond en gelijkmatig verwarmen 
Infrarood warmtepanelen geven het gevoel dat ieder moment de zon schijnt. De gelijkmatige verwarming voelt weldadig aan. Infrarood stralen zijn niet gevaarlijk voor mens en dier. Juist ook voor mensen met allergische klachten is de inzet van de warmtepanelen een uitkomst omdat dit een anti bacterieel effect heeft waardoor mijten en bacteriën worden gedood. Daarnaast is er sprake van een geur neutraliserend effect. 
 
Comfortabel en eenvoudige montage
Warmtepanelen zijn eenvoudig te monteren. Slechts met enkele schroeven kan het paneel gemonteerd worden aan wand of plafond. Aansluiten op 230V en het paneel is gereed voor gebruik. Met de thermostaat (ook draadloos) kan met het instellen van een weekprogramma, comfortabel, zonder omkijken, genoten worden van de weldadige warmte. 
 
Energiebesparend
Door het lage energieverbruik ten opzichte van traditionele straalkachels of blowers is het gebruik van warmtepanelen ook voor de portemonnee een zeer interessante optie. Een besparing in vergelijking met gasverbruik behoort zeker tot de mogelijkheden. Elektrisch verwarmen is veilig en milieuverantwoord, door minder CO2 uitstoot en minder verbruik van fossiele brandstoffen. 
 
En….mooi.
Er zijn verschillende modellen warmtepanelen, zowel in capaciteit als afmeting. Standaard in witte uitvoering. De panelen kunnen ook geleverd worden met afbeelding of in zwart glas. De hal, badkamer, hobby- of bedrijfsruimte ziet er daarmee sfeervol uit en is toch comfortabel verwarmd. Geen lelijke verwarmingsbuizen of radiatoren, maar een sieraad voor wand of plafond. 
 
Advies
Op basis van enkele variabelen zoals m2 glas, soort dak, mate van isolatie wordt de capaciteit afgestemd op de behoefte. Zo ontstaat optimaal paneeloppervlak ten opzichte van het vloeroppervlak. 
 
Modern verwarmen info via social media!
Meer informatie rondom dit nieuwe en moderne verwarmen is ook te vinden op internet www.warmtepanelen.nl en via de social media op Twitter: @warmtepanelen en op Facebook. Hier worden ook de lopende acties vermeld en onder de aandacht gebracht. 
 
Hugro Technics levert een nieuwe, moderne, energiezuinige verwarmingsmogelijkheid met infrarood paneelverwarming.

Sinds de livegang van de nieuwe website in maart heeft het team van InstallatieProfs niet stil gezeten. Onlangs hebben we nieuwe functionaliteiten voor jou als leverancier toegevoegd. Zo kan je de statistieken van jouw nieuwsbrief advertentie bekijken, jouw nieuwsbrief planning inzien en extra contactpersonen toevoegen die de leads ontvangen. 

Een nieuwe website is altijd even wennen. We hebben sinds de livegang geprobeerd iedereen bekend te laten worden met de website. Wanneer nodig hebben we daarbij geholpen. We hebben geluisterd naar jullie adviezen om de website verder te verbeteren en de eerste zaken zijn opgepakt. Bij deze een eerste update over de verbeteringen die we hebben doorgevoerd. 

Inzicht in jouw nieuwsbrief planning

Inzicht in jouw nieuwsbriefplanning helpt je om te zien welke advertenties je allemaal hebt geplaatst. Zo kan je bijvoorbeeld jouw advertentieboodschappen afwisselen en/ of je planning in de gaten houden. Zie hiervoor menu item ‘promoties’. Hieronder zie je een visual van deze functionaliteit. 

Om te zien wat in een advertentie stond of om meer details te zien, kan je op het betreffende item klikken. Nieuwe promoties (nieuwsbriefadvertenties) kan je indienen via de rode button ‘promotie indienen’. 

Statistieken: views en kliks

Om meer inzicht te krijgen in de resultaten, hebben we het dashboard met statistieken uitgebreid. Voortaan kan je zien hoe vaak er op jouw advertentie is geklikt vanuit de nieuwsbrief.
Daarnaast kan je ook zien hoe vaak jouw profiel en producten zijn bekeken. Dit is uitgesplitst per product zodat je precies kan zien welk product het goed doet en welk product je extra wilt promoten.  

Meer contactpersonen

Willen zowel jij én jouw collega’s de contactaanvragen ontvangen? In het menu item ‘gebruikersbeheer’ kan je extra gebruikers toevoegen. De persoon die het contract heeft getekend, blijft standaard contactpersoon, maar vanaf nu kunnen er extra contactpersonen worden toegevoegd. Per persoon kan je aangeven welke notificaties deze personen ontvangen.

Issues 

Het doorontwikkelen van een website kost tijd en bij elke ontwikkeling komen we weer nieuwe zaken tegen waar we nog aan willen werken. Dergelijke issues worden genoteerd om vervolgens opgelost te worden. Hieronder zie je een lijst van issues, die we zijn tegengekomen bij de nieuw toegevoegde functionaliteiten, die we momenteel verder onderzoeken of verwerken.

  • In sommige gevallen staan er bij de ‘ingediende advertenties’ advertenties die helemaal niet ingediend zijn (vaak met de datum van die dag). Het kan ook voorkomen dat dezelfde advertentie er meerdere keren staat. 
  • Doordat de promotieplanning functionaliteit onlangs is toegevoegd missen de advertenties van april, maart en eerder in het promotieoverzicht. We voegen dit met terugwerkende kracht toe. Hierover krijg je automatische e-mails van ons met ‘je promotie is toegevoegd’ of ‘je promotie is gekoppeld aan nieuwsbrief X’. Deze e-mails mag je verder negeren. Dit is enkel ter informatie dat we jouw promotieoverzicht op orde brengen. 
  • Bij statistieken worden niet alleen de nieuwsbrieven getoond waarin jij geadverteerd hebt, maar ook andere nieuwsbrieven. Dit wordt nog verholpen zodat alleen de nieuwsbrieven waarin jouw bedrijf heeft geadverteerd zichtbaar zijn. 
  • Bij de statistieken wordt alleen de gegevens getoond die zijn verzameld sinds de livegang en of sinds half mei bij de laatste toevoeging. Loopt jouw contract bijna ten einde en wil je meer inzicht over wat je aan het begin van het contract op de oude websites heb gepresteerd? Neem dan even contact op met Lian van Mourik via lian.van.mourik@jaarbeurs.nl. 
  • Je kan bij de contactpersonen niet alle notificaties uitzetten voor de bovenste contactpersoon. Dit wordt nog aangepast. Voor de minste overlast raden we aan om enkel de ‘bel mij terug verzoeken’ aan te vinken. Voor de toekomst hebben we ook nog op ons wensenlijstje staan om op deze plek te bepalen wie de reminders en wie de notificaties ontvangt omtrent het indienen van promoties en producten. 
  • Bij het menu item contractgegevens kun je zien hoeveel nieuwsbriefitems je in totaal mag uitzetten en hoeveel je er al hebt verbruikt. Omdat hier nog niet alle ingezette advertenties uit het oude systeem worden meegeteld, kan dit getal onjuist zijn. Deze aantallen worden met terugwerkende kracht in orde gemaakt. 

Vragen of advies nodig?

Heb jij een andere vraag of heb je een probleem ontdekt wat hier nog niet bij staat? Neem contact op met Lian van Mourik:

T: +31 6 1011 1483
E: lian.van.mourik@jaarbeurs.nl

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen