Hiermee geef je de koelkracht van je warmtepomp een boost

Hub Redactie
Hub Redactie
14 oktober 2024
1 min

De Briza Net Zero van Jaga is een nieuwe fan coil die specifiek is ontworpen om condenserend te koelen in particuliere woningen. Hij koelt in slechts vijf minuten van 25 naar 20 graden en werkt perfect samen met een warmtepomp. Natuurlijk ook voor het verwarmen van het huis.

Met een warmtewisselaar met hydrofiele beschermlaag geeft de nieuwe fan coil het koelvermogen van je warmtepomp een boost. Hij geeft een optimaal rendement en meer koelvermogen, zelfs bij lage luchtsnelheden. Hiermee koelt de warmtepomp met de kracht en snelheid van een airco.

De juiste temperatuur

Een warmtepomp werkt het beste in combinatie met het juiste afgiftesysteem. Briza Net Zero zorgt niet alleen voor deep cooling tijdens warmere dagen, maar verwarmt ook efficiënt en energiezuinig zonder gas tijdens koudere maanden. De nieuwe fan coil regelt in elke ruimte afzonderlijk de juiste temperatuur, het hele jaar door. Briza Net Zero heeft niet alleen een hoog vermogen, maar is ook fluisterstil en voldoet aan de ISO 3741:2010 geluidsnorm.

Plafondmodel

De Briza Net Zero ziet er ook nog eens mooi uit. De nieuwe fan coil heeft een modern en stijlvol design. Dankzij de afwerking van staal, diverse moderne kleuren en zes verschillende maten past de fan coil in elk interieur. Er is ook een model voor aan het plafond als er geen plek is aan de muur.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen