Klein huis vol met domotica moet woonplezier verhogen

Hub Redactie
Hub Redactie
29 september 2017
1 min

De start-up heeft het compacte huis gebouwd met als gedachte om technologieën vanaf het begin in te bouwen. Zij bouwen het huis om de moderne technologie heen waar bij de huidige bouwtechnieken domotica pas later wordt aangebracht. Vaak met alle installatiemoeilijkheden van dien. Een huis moet daarom worden gebouwd zoals bijvoorbeeld een smartphone waar aan alles al is gedacht tijdens de onderwerpfase.

Minimale ruimte

Het huis, dat slechts 32 vierkante meter beslaat, gebruikt domoticaproducten zoals Nest, een online deurbel, internetverlichting en producten die reageren op spraakherkenning. Naast de aangebrachte domotica, wordt ook de ruimte optimaal gebruikt. Zo zijn er veel verschillende verborgen opbergbakken, is de televisie weggestopt en verandert de bank in een bed en omgekeerd. Om het huis ook leefbaar te houden, zijn de badkamer en keuken goed te gebruiken. Het huis is, indien gewenst, uit te breiden. Zo kunnen er meerdere slaapkamers worden aangebracht.

Toekomstplannen

In de toekomst wil de start-up meerdere huizen op de markt brengen en een probleem op het gebied van woonruimte oplossen. 

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen