Wisselen van gereedschap niet meer nodig dankzij multitool

Hub Redactie
Hub Redactie
09 augustus 2017
1 min

De oscillerende multitool van Metabo is een uitbreiding op het gesnoerde assortiment van het bedrijf. Metabo is overtuigd: “De machine imponeert met zijn power, dankzij de krachtige 400 Watt motor en de combinatie van grote oscillatiehoek van 1,6° en VTC elektronica, die het toerental constant houdt onder belasting.” Omdat het een multitool betreft, kunnen gebruikers snel meters maken. Zagen, schuren, raspen of schrapen kan allemaal worden gedaan met deze noviteit.

Nooit meer wisselen

De MT 400 Quick is volgens de ontwikkelaar goed inzetbaar voor de binnenafwerking, renovatie en installatieklussen. De gebruiker heeft daarbij als groot voordeel dat er niet van gereedschap gewisseld hoeft te worden. “Metabo Quick systeem zorgt voor gemakkelijk, gereedschapsloos wisselen van accessoires, en daardoor snel wisselen tussen diverse toepassingen. De MT 400 Quick, ligt met zijn slanke design en antislip softgrip-oppervlak optimaal in de hand. De robuuste aluminium behuizing en de 4 meter lange rubber kabel maakt het intensief gebruik op de bouwplaats mogelijk.” Voor donkere plekken zorgen de dubbele ledlampen voor heldere verlichting op het werkgebied waardoor de gebruiker beter zicht heeft.  

Huidige apparatuur integreren

Voor de gebruiksflexibiliteit werkt de nieuwe multitool met de nieuwe Starlock accessoires dankzij de multi-adapter. Veel apparaten die al eerder door Metabo op de markt zijn gebracht, passen op dit nieuwe product waardoor huidige inzetgereedschap zonder problemen te integreren is. Daarnaast bevatten alle versie van de multitool een afzuigadapter. Schoon en veilig werken wordt daardoor de standaard. 

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen