Extra grote dakramen van ruim 2 m2 brengen licht in huis

Hub Redactie
Hub Redactie
11 januari 2019
1 min
Veel mensen willen comfortabel kunnen wonen of werken op de zolderetage. Voldoende daglicht is daarbij belangrijk, evenals uitstekende warmte- en geluidsisolatie en ventilatie. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de groeiende belangstelling voor het balkondakraam. FAKRO heeft nu extra grote dakramen ontwikkeld voor veel licht en comfort op de bovenste verdieping.
De ingenieurs van FAKRO hebben solide technische oplossingen uitgedacht voor eenvoudige bediening van de grote ramen die voorzien kunnen worden van drievoudige beglazing. Dat betekent meer van licht en dakramen die in de toekomst ook toe te passen zijn in nieuwbouwwoningen die gebouwd worden volgens de BENG-eisen. De ramen zijn traploos te openen tot een hoek van 45 graden. De ramen zijn robuust van buiten, elegant van binnen en gemaakt om een leven lang mee te gaan. Bovendien is in het ontwerp al rekening gehouden met hergebruik van productonderdelen en materialen.
FAKRO Nederland is met de nieuwe producten aanwezig op de BouwBeurs die van 4 tot en met 8 februari 2019 plaatsvindt in Jaarbeurs. 

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen