Test vermogensautomaten configureren en testen vanaf je pc

Hub Redactie
Hub Redactie
22 februari 2017
1 min

Het controleren van de processen helpt bij het voorkomen van downtime door overbelasting of kortsluiting bij vermogensautomaten voor hoge stromen, zoals de modellen die worden gebruikt in industriële laagspanningsdistributiesystemen. “Deze nieuwe eenheid biedt technici de mogelijkheid om kortsluiting en overbelasting te simuleren met de Power Xpert Protection Manager (PXPM)-software van Eaton,” laat de ontwikkelaar weten.  

Klant is koning

Gebruikers lieten weten een beter systeem te willen en daarmee is Eaton aan het werk gegaan. “Voorheen moesten testgegevens altijd met de hand worden opgeschreven. Met de vernieuwde software kan een professioneel testrapport worden gegenereerd met datum- en tijdstempel, aangepaste informatie, individuele instellingen/uitschakelcurves en het resultaat van secundaire injectietests.”

Wat is nieuw

Eén van de nieuwe functies van de met PXR-technologie uitgeruste IZMX-vermogensautomaten, is het vastleggen van actuele en optionele spanningscurven in combinatie met minimum- en maximumwaarden voor de fase- en nulgeleider. “Bovendien kan de curve een indicatie geven van de door harmonischen veroorzaakte algehele kwaliteit. De maximale afwijking voor vermogensmeting is nu één procent,” legt Eaton verder uit. 

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen