​`Veel werkgelegenheid in de installatiebranche`

Hub Redactie
Hub Redactie
15 februari 2016
1 min

Opleidingen voor eerste monteur en technicus bieden vooral goede toekomstperspectieven, maar ook de volgende opleidingen komen goed uit de bus: technici elektrotechnische industriële installaties en systemen, technici elektrotechnische installaties woning en utiliteit en technici service en onderhoud werktuigkundige installaties. Deze opleidingen hebben, in alle regio`s, een grote kans op werk. 

Opleidingen voor monteur elektrotechnische installaties en tekenaar werktuigkundige installaties bieden iets minder rooskleurige toekomstperspectieven.

Kansopwerk.nl

Kansopwerk.nl heeft als doel om, aan de hand van onafhankelijke informatie, een realistisch beeld te geven van de arbeidsperspectieven voor alle mbo-opleidingen. Dit kan voor de jeugd een goed hulpmiddel  zijn bij het maken van een opleidingskeuze. Ook voor bedrijven kan de website handig zijn; het geeft immers een indicatie van hoeveel mbo-gediplomeerden er komend jaar beschikbaar zijn.

De bedrijven Panteia en E,til, gespecialiseerd in arbeidsmarktonderzoek, werkten mee aan het in kaart brengen van de vergaarde informatie.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen