De Energiebespaarders: Nieuw platform biedt installateur meer opdrachten

Hub Redactie
Hub Redactie
04 februari 2016
1 min

Het platform is kosteloos voor installateurs en veel bedrijven hebben hun interesse in het platform al getoond.

Hoe werkt het?

Het platform heeft alles te maken met ontzorgen, van zowel de klant als de installateur. Particulieren die willen investeren in energiebesparende maatregelen kunnen op het platform terecht om dit zo gemakkelijk mogelijk te doen. Ze kunnen bijvoorbeeld een energierapport van hun woning of pand laten maken, compleet met foto`s en specificaties. Dit is mogelijk omdat het platform voorzien is van een beeld herkennende app, die oppervlakte kan berekenen en techniek kan herkennen.

Op het platform wordt een schare aan energiebesparende werkzaamheden aangeboden. Particulieren kunnen vervolgens een aanvraag doen voor één of meer energiebesparende maatregel(en); de rest wordt door De Energiebespaarders geregeld. Zij maken een concrete offerte van de aanvraag, die vervolgens naar een lokale installateur, die aangesloten is bij het platform, gestuurd wordt.

Marktplaats

“Onze ervaring is dat bij de gemiddelde energiecheck de branche gauw weer terugschiet in het klassieke rolmodel van offertebezoek, prijsvergelijk en gehengel naar een opdracht”, zeggen initiatiefnemers Jeffry Broek en Mark Zaal tegenover het vakblad Installatie en Sanitair. Hier wilt de start-up juist vanaf. Ze zien De Energiebespaarders dan ook als een moderne marktplaats voor energiebesparing.

Bezoek de website voor meer informatie.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen