ETOP-Awards – De Genomineerden: Mobeye

Hub Redactie
Hub Redactie
11 september 2015
2 min

 Mobeye is genomineerd voor een ETOP-Award in de categorie Utiliteit. Blij mee?

“Wij zijn verrast en blij. Het is altijd leuk om erkend te worden binnen je eigen vakgebied”, zegt Martine Pelser, mede-eigenaar van Mobeye.

Met welk product zijn jullie genomineerd?

“Wij zijn genomineerd met de Thermoguard-Twinlog CML2255. Dit apparaat combineert een aantal belangrijke functies voor temperatuurbewaking. Ons compacte product is in staat om temperaturen zowel te meten als te loggen. Wanneer de temperatuur buiten bepaalde waardes treedt, stuurt de Thermoguard automatisch een alarm naar de mobiele telefoon van de gebruiker.

Daarnaast logt de Thermoguard de temperaturen constant en stuurt de resultaten ook met een zelf-gekozen transer interval naar de server. De Thermoguard heeft een ingebouwde gsm-modem en heeft dus geen internet nodig om de waarden of een alarm naar de gebruiker te sturen. De Thermoguard doet dit allemaal zelfstandig en kan ook nog eens volledig en langdurig batterij gevoed werken.”

Wat maakt dit product innovatief? 

“Wat de nieuwe Thermoguard interessant maakt is dat het verschillende functies in één apparaat integreert. Daarnaast is hij erg compact én kan hij batterij gevoed werken. Dit maakt de Thermoguard zeer mobiel en daarom uitermate geschikt voor bijvoorbeeld transport waarbij temperatuur een belangrijke rol speelt.”

Waarom moeten jullie de ETOP-award(s) winnen?

“De Thermoguard heeft alle functies die men nodig heeft voor temperatuurbewaking en is daarnaast klein, fijn en onafhankelijk. Het feit dat de Thermoguard erg betaalbaar is, maakt hem extra interessant. Dit maakt apparatuur voor temperatuurbewaking namelijk toegankelijker voor een breder publiek. Door de lage prijs zijn meer mensen in staat om de aanschaf te doen. Daarnaast heeft de Thermoguard, zoals men van Mobeye gewend is, een hoog kwaliteitslabel.”

Wie gaat de eventuele trofee in ontvangst nemen?

“Als we winnen dan mag mijn collega en mede-eigenaar van Mobeye, Jack van de Vijver, de trofee in ontvangst nemen.”

Lees ook de interviews met de andere genomineerden:

Hateha BV

Attema BV

Isotron Systems BV

OSEC BV

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen