​Van het duurzaamste kantoorpand tot drones

Hub Redactie
Hub Redactie
03 september 2015
2 min

The Edge

The Edge is het meest duurzame kantoorpand ter wereld. Dit innovatieve gebouw is in ons land te vinden, op de Zuidas in Amsterdam. Elektrotechniek365.nl ging in gesprek met Erik Ubels van Deloitte, hoofdhuurder van het gebouw, om de lezer kennis te laten maken met alle ins en outs van dit gebouw.

Het artikel werd bijzonder goed gelezen: de teller staat momenteel op 3274 weergaves. Uit de reacties bleek dat jullie zeer te spreken zijn over dit kantoorpand. `Mooie innovatie en een goed voorbeeld van waar wij in onze samenleving naar toe moeten`, `Echt vernieuwend`, `Straks weten we niet beter`: het waren slechts enkele van de reacties die jullie achterlieten.

Vanwege de positieve respons hebben we een vervolginterview ingepland. Deze plaatsen we in de aankomende maand op de website. In dit vervolginterview met Erik Ubels gaan we nog dieper in op de innovaties en energiebesparende initiatieven die dit gebouw rijk is.

Drones

`Binnen 5 jaar heeft elke e-installateur een drone`, stelde Norbert Stellaard, eigenaar van Drones4Experts, in zijn eerste column voor Elektrotechniek365.nl. Dit statement sloeg aan, want zijn column werd bijna 3000 keer gelezen.

In de aankomende maanden gaat Stellaard dieper in op de specifieke mogelijkheden van drones voor e-installateurs en de bijbehorende wet- & regelgeving.

Windwheel

Innovatieve en duurzame ideeën vinden altijd gretig aftrek op de website. Bij het futuristische Windwheel, dat hoogstwaarschijnlijk in de haven van Rotterdam komt te staan, was dit niet anders. Het artikel werd ruim 2000 keer gelezen. Of en wanneer het Windwheel in Rotterdam komt te staan is nog niet helemaal zeker, maar Elektrotechniek365.nl volgt de ontwikkelingen op de voet. Houd de website dus in de gaten!

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen