​ETOP-Awards – De genomineerden: OSEC BV

Hub Redactie
Hub Redactie
28 augustus 2015
2 min

OSEC BV is genomineerd voor een ETOP-Award in de categorieën Woning en Utiliteit. Blij mee?

“Uiteraard. We hadden het niet verwacht”, zegt Richard Robert, salesmanager bij OSEC BV. “Het is dan ook des te mooier dat een vakjury jouw inzending eruit pikt. Zeker omdat er best wel veel inzendingen waren.”

Met welk product zijn jullie genomineerd?

 “Wij zijn genomineerd met de Satel INT-TSI: een intelligent bedieningspaneel voor alarm- en beveiligingssystemen én KNX domotica-systemen.”

Wat maakt dit product innovatief?

“Het product slaat een brug tussen beveiliging en domotica. Het zorgt in feite voor een naadloze integratie tussen die twee. Met het bedieningspaneel is niet alleen het beveiligingssysteem te besturen, maar ook andere apparaten, zoals verlichting, verwarming, rolluiken en zonwering.

Momenteel komt het vaak voor dat, bij wijze van spreken, 10 verschillende systemen op 10 verschillende manieren bestuurd worden. Dit bedieningspaneel brengt alles onder in één bedieningspaneel.”

Waarom moeten jullie de ETOP-award(s) winnen?

 “Uiteindelijk is het natuurlijk aan de stemmers om te bepalen wie wint. Maar we hebben een sterk product, dat innoverend is op drie vlakken. Ten eerste stelt het bedieningspaneel de gebruiker in staat om een complex systeem op eenvoudige wijze te besturen. Ten tweede stelt het de installateur in staat om, met standaard componenten en binnen één systeem, maatwerk af te leveren. Ten derde is het technologisch innoverend en brengt het beveiliging en domotica bij elkaar.”

Wie gaat de eventuele trofee in ontvangst nemen?

“Daar heb ik eigenlijk nog niet over nagedacht. Dat zal ik wellicht zijn. Of één van mijn collega`s.”

Lees ook de interviews met de andere genomineerden:

Hateha BV

Attema BV

Isotron Systems BV

Mobeye

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen