​Doe inspiratie op tijdens Online Friday​

Hub Redactie
Hub Redactie
13 mei 2015
1 min

Verschillende sprekers zijn aanwezig tijdens deze Online Friday. Zo geeft inspirator en columnist Rob Verbrugge alvast een kijkje in de toekomst van de installatiebranche. Energieprofessional Renate van Drimmelen geeft antwoord op de vraag hoe we de CO2 uitstoot kunnen reduceren. Daarnaast zijn er verschillende workshops waar onder meer content marketing, social media, SEO (zoekmachineoptimalisatie) en lead generatie aan bod komen.

Naast Rob Verbrugge en Renate van Drimmelen, zijn nog meer columnisten en ook redactieleden aanwezig tijdens de Online Friday. De netwerkborrel aan het einde van de dag, is het ideale moment om met hen kennis te maken. De redactie hoopt tijdens de Online Friday veel partners uit de branche te ontmoeten. De dag wordt kosteloos aan haar partners aangeboden, omdat Installatieprofs gelooft in samenwerken. Door kennis te delen en de handen ineen te slaan kom je immers verder én worden we allemaal beter.

We ontmoeten u graag tijdens de Online Friday! Aanmelden kan via: info@elektrotechniek365.nl. Onze partners kunnen gratis deelnemen.

Voorlopig programma

9.30 ontvangst10.00 opening
10.15 inspiratie sessie plenair I
11.15 inspiratie sessie plenair II
12.00 Lunch
12.45 workshops (drie rondes)
14.40 Inspiratie sessie plenair III
15.15 netwerkborrel

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen