Van handige apps tot slimme woning

Hub Redactie
Hub Redactie
02 maart 2015
1 min

Tegenwoordig gaan we de deur niet meer uit zonder onze telefoon. We gebruiken hem lang niet meer alleen om mee te bellen, maar ook voor andere toepassingen. Vooral handige apps vinden gretig aftrek. Het artikel waarin we enkele apps noemen die in de elektrobranche van pas komen, werd dan ook goed gelezen. Een applicatie die onder meer een uitkomst biedt in de elektrobranche, is Electrodoid. De app heeft onder meer een spanningsdeler en een wet van Ohm calculator.

W.I.N.D. House

Ook het artikel over een van de slimste woningen van Nederland kon rekenen op veel lezers. Liefst 1.783 mensen lazen het artikel over het W.I.N.D. House van architectenbureau UNstudio. Naast duurzame oplossingen als warmteterugwinning en zonnepanelen herbergt het huis allerlei handige snufjes op het gebied van domotica. Dankzij een high tech domotica installatie staan alle elektrische apparaten in en om het huis met elkaar in verbinding en zijn afzonderlijk te bedienen.

Zonnepanelen langs de snelweg

Zonnepanelen blijven een boeiend onderwerp. Ook nu wist een artikel over zonnepanelen langs de snelweg veel lezers te trekken; 1.342 om precies te zijn. Langs de A28 bij het Drentse dorp Tynaarloo komt op korte termijn een zonnepanelenveld. In eerste instanatie gaat het om zo’n 280 zonnepanelen, maar dit aantal moet uiteindelijk groeien naar maar liefst 4400 panelen.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen