Vandentempel en Fluke gaan samenwerking aan

Hub Redactie
Hub Redactie
25 augustus 2014
1 min

Vandentempel is als technisch handels- en adviesbureau al ruim 40 jaar specialist in apparatuur voor de elektrische infrastructuur en heeft ondertussen een bekende naam bij energiebedrijven, netwerkbedrijven, installateurs en de industrie. In het begin was het bedrijf vooral actief met apparatuur voor kabelfoutlokalisatie en het testen van grondkabels. Tegenwoordig bestaat het leveringspakket ook uit test en meetinstrumenten voor laag, midden en hoogspanningsinstallaties. Specialisaties zijn o.a. apparatuur voor kabelselectie, schakelinstallaties, generatoren, transformatoranalyse en monitoring (MS/HS), isolatieweerstandbeproeving, netbeveiligingstesten, thermografie, energiemonitoring en power quality analyse. Daarnaast worden ook complete kabelmeetwagens geleverd.

Ook verzorgt Vandentempel uiteenlopende trainingen voor zowel nieuwe als bestaande gebruikers van test en meetapparatuur. Het hele jaar door worden trainingen in de eigen trainingsruimte gegeven waarbij ook gebruik gemaakt wordt van de unieke “proeftuin” met laag en middenspanningskabels. 

Voor Fluke vormt de ervaring en kennis van Vandentempel een perfecte basis voor deze nieuwe samenwerking. Door de uitbreiding van het leveringspakket met kwaliteitstest en meetapparatuur van Fluke kan Vandentempel haar klanten nog beter van dienst zijn.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen