Stalen waskommen met net dat beetje extra

Hub Redactie
Hub Redactie
05 september 2016
1 min

De waskommen zijn gemaakt van een speciaal soort staal. Dit wordt door een mal met een druk van wel 1000 ton omgevormd tot een waskom. Vervolgens wordt het glazuur, dat bestaat uit een flinterdunne laag emaille, op het staal aangebracht en ingebrand. Hierdoor versmelt het met de stalen kern tot een exclusief materiaal.

Het gesloten, niet-luchtige vlak van de waskom is verfbestendig, hygiënisch, duurzaam en corrosiebestendig. Daarnaast is het zowel kleur-, kras- en slijtvast. Omdat de waskommen van dit exclusieve materiaal gemaakt zijn kan het glazuur niet worden beïnvloed door klimatologische invloeden of sterke ultraviolette straling.

De waskom beschikt over een geluiddempend systeem dat een edel klankeffect teweeg brengt, dit maakt het handen wassen extra speciaal.

Breed assortiment

De geglazuurde waskommen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Zo kan de waskom onder het blad verzonken of vlak ingebouwd worden. Met de waskom kan ook gepronkt worden door het op het wastafelblad te plaatsen, of je kiest ervoor deze te verstoppen en hem in het meubel te laten verdwijnen.

De Alape waskommen zijn te bewonderen op Architect@Work dat 14 en 15 september plaatsvindt in Ahoy Rotterdam.

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen