OTIB laat jongeren op LowLands zien hoe mooi techniek is

Hub Redactie
Hub Redactie
19 augustus 2016
1 min

Elk jaar werken vele installateurs aan de op- en afbouw van dit muziek- en cultuurfestival en zorgen zij dat het goed verloopt. Zij zijn daarom onmisbaar. “Door middel van vloggen, het maken van videoverslagen, zal OTIB vijf verschillende installatiebedrijven volgen. Bij deze bedrijven worden met name jonge techneuten op diverse niveaus in zowel de voorbereidingsfase als op het festival gevolgd.”

Ideaal decor

OTIB heeft voor LowLands gekozen omdat er onder de 55.000 bezoekers veel jongeren zijn. “Met Lowlands als decor en Virtual Reality (VR) als instrument maakt OTIB jongeren enthousiast over de laatste ontwikkelingen binnen de techniek. Om zoveel mogelijk jongeren te inspireren en enthousiasmeren voor techniek zal OTIB een VR-film maken over jonge techneuten van verschillende bedrijven die mee hebben gewerkt aan het tot stand brengen van het festival.”

Techniek scoort niet

Het OTIB wil verschillende vragen aan het licht brengen. Wat zijn de uitdagingen? Wat zijn de kick-momenten? Hoe is het om mee te werken aan zo`n groot festival? Op deze vragen en andere vragen geven jonge medewerkers van verschillende bedrijven een antwoord. “We weten dat het beeld dat jongeren hebben over de branche niet altijd klopt. Daarom kiezen we voor nieuwe middelen om vooral een meer up to date beeld te laten zien. Lowlands biedt ons die mogelijkheid. Techneuten van nu inspireren de vaktalenten van morgen door vlogs”

LowLands vindt plaats van 19 tot en met 21 augustus. De vlogs zijn via YouTube te volgen. 

Uitgelicht

voorbereiden op Wkb

Voorbereiden op de Wkb doe je zo

Lees meer

Gerelateerde artikelen